Økologisk kød, hvor kvalitet og dyrevelfærd er i højsæde

​Kontakt os

​Du kan kontakte os på telefon:

Lise 25 62 77 35

Bjørn 40 82 39 50

Salg af kød

Hos Bondegaardens økologi sælger vi økologisk kød i vores gårdbutik, som du også har mulighed for at bestille her på hjemmesiden. Kødet er på frost.

Dette er salg af:

  • Oksekød
  • Svinekød
  • Røgvarer
  • Pølser
  • Juleænder

Kødet er på frost.

Enkelte stykker i gårdbutikken

I gårdbutikken er der et stort udvalg af vores frosne økologiske kød af vores egne dyr. Se udvalget under varebestilling, det hele ligger klar i butikken. Der kan være udsolgt af enkelte stykker, så skal du bruge et bestemt stykke eller en stører steg så ring gerne til os i forvejen.

Hel eller halv. Okse eller Gris.

Vi sælger også oksekød i kvarte ( ca.80 -90 kg.) og 1/8 ( ca. 40 kg.) til 73 kr./kg krogvægt. Du skal selv hente kødet hos slagter ved Vordingborg, her er det skæret ud efter dit ønske. Der er lagt sedler ved de forskellige stykker hvorpå der står hvad det er. Du skal selv pakke og fryse det. Husk at ha’ poser hjemme.

Svinekød sælges i hel ( ca. 85 kg.) eller halv ( ca. 43 kg.) til 59 kr/kg krogvægt. Dette skal du selv hente fersk hos slagteren ved Vordingborg, hvor kødet er blevet skåret ud efter dit ønske. Der er sedler ved kødet, så det er nemt at se hvad det forskellige er. Du skal så selv pakke og fryse det ned. Husk at ha’ poser hjemme.

Vi afregner efter krogvægt, det vil sige når slagtekroppen hænger hel hos slagter. Der går noget fra når dyret skæres ud, mængden afhænger af hvordan man får skåret dyret ud.

Bestilling af kød online

Bestil de enkelte pakker kød, du er interesseret i og hvor mange unde menuen Varebestilling. Kødet kan vi levere til dig eller du kan selv hente det på gården og gå på besøg i stald og mark. Vi kontakter dig pr. mail eller telefon om levering / afhentning og tid. Ved levering skal der være nogle til at tage i mod kødet. Kødet er på frost.

Betaling og leveringsbetingelser

Der kan betales kontant eller med dankort, både i butikken og ved levering. Vi leverer på det meste af Sjælland, heriblandt byer som Næstved, Slagelse, Sorø og Skælskør. Gratis ved køb af varer for over 1400 kr. ellers koster leveringen 250 kr.

reinsurance-5-1   Økologi​

reinsurance-5-1  God kvalitet​

reinsurance-5-1  ​ Levering på det meste

  af Sjælland

reinsurance-5-1  Gratis levering ved

  køb over 1400,-​

​Bondegaardens Økologi

v. Bjørn og Lise Rasmussen

Vådagervej 13, 4250 Fuglebjerg

Tlf. 

 Lise     25 62 77 35

 Bjørn  40 82 39 50

E-mai:

kontakt@bondegaardens-okologi.dk

CVR: 

 28271344