Økologisk kød, hvor kvalitet og dyrevelfærd er i højsæde

​Kontakt os

​Du kan kontakte os på telefon:

Lise 25 62 77 35

Bjørn 40 82 39 50

Salg af kød

Hos Bondegaardens økologi sælger vi økologisk kød i hos boeslunde røgeri,  Kødet er på frost.

Salg af:

  • Oksekød
  • Svinekød
  • Røgvarer
  • Pølser
  • Juleænder

Enkelte stykker i gårdbutikken

I gårdbutikken er der et stort udvalg af vores frosne økologiske kød, udelukkende fra egne dyr. Se udvalget under varebestilling, det hele ligger klar i butikken. Der kan være udsolgt af enkelte stykker, så skal du bruge et bestemt stykke eller en større steg så ring gerne til os i forvejen.

Hel eller halv Okse eller Gris.

Vi sælger oksekød i kvarte ( ca.80 -90 kg.) og 1/8 ( ca. 40 kg.) til 73 kr./kg krogvægt. Du skal selv hente kødet hos Boeslunde Røgeri på Korsør Landevej 515. Her bliver det skåret ud efter dit eget ønske, hvorefter du selv  pakker det i egne poser. 

Svinekød sælges i hele ( ca. 85 kg.) eller halve ( ca. 43 kg.) til 59 kr/kg krogvægt. På samme måde som for oksekødet, skal du hente det i Boeslunde Røgeri og selv medbringe poser til pakning.

Vi afregner efter krogvægt. Det vil sige når slagtekroppen hænger hel hos slagter. Der går noget fra når dyret skæres ud, mængden afhænger af hvordan man får skåret dyret ud.

Bestilling af kød online

Bestil de enkelte pakker kød eller hele og halve dyr i  Varebestilling. Kødet kan vi levere til dig eller du kan selv hente det på gården og gå på besøg i stald og mark. Vi kontakter dig pr. mail eller telefon om levering / afhentning og tid. Ved levering skal der være nogen til at tage i mod kødet. Kødet er på frost.

Betaling og leveringsbetingelser

Der kan betales kontant eller med dankort og mobilepay, både i butikken og ved levering. Vi leverer på det meste af Sjælland, heriblandt byer som Næstved, Slagelse, Sorø og Skælskør. Gratis ved køb af varer for over 1400 kr. ellers koster leveringen 250 kr. 

reinsurance-5-1   Økologi​

reinsurance-5-1  God kvalitet​

reinsurance-5-1  ​ Levering på det meste

  af Sjælland

reinsurance-5-1  Gratis levering ved

  køb over 1400,-​

​Bondegaardens Økologi

v. Bjørn og Lise Rasmussen

Vådagervej 13, 4250 Fuglebjerg

Tlf. 

 Lise     25 62 77 35

 Bjørn  40 82 39 50

E-mail:

kontakt@bondegaardens-okologi.dk

CVR: 

 28271344

kontrol