Økologisk kød, hvor kvalitet og dyrevelfærd er i højsæde

​Kontakt os

​Du kan kontakte os på telefon:

Lise 25 62 77 35

Bjørn 40 82 39 50

Kvalitetskød – økologisk naturligvis

Oksekødet

Oksekødet er fra limousine kødkvæg, der er kendt for for mørt, saftigt og ikke for fedt kød.

Slagtedyrene er stude eller kvier der vokser langsomt op og opnår derved bedre smag og struktur i kødet. De lever et frit liv ude og inde.

Deres hovedføde består af græs, både sommer og vinter, dette er det mest naturlige for dyrene og deres fordøjelsessystem og giver også god smag til kødet.​

Oksekødet hænger og modner på køl i næsten 3 uger, inden det bliver skåret ud, pakket og lagt på frost klar til gårdbutikken eller klar til, at du henter en kvart eller 1/8 fersk hos slagter.​ Klik på billedet og se mere om hvordan køerne lever.

Stud klar til slagtning​

Svinekødet

Svinekødet er fra frilandsgrise af blandet race. De har mulighed for at rode i jorden, græsse på foldene og tage mudderbad.

Om vinteren får grisene også græs, som køerne. De elsker det og det er god tidsfordriv. De har tillige en masse halm som de elsker at boltre sig i, tygge på og bygge “rede” af.

Al’ den gode aktivitet er med til at give god smag til kødet. Svinekød skal ikke hænge og modne som oksekød, da vil sværen være ubrugelig og det vil vi ikke have.​

Når grisen er slagtet bliver kødet hængt på køl en dag eller to og så skåret ud. Det er godt kød, der har en lidt mørkere farve og er saftigt.​​ Klik på billedet herunder og se mere om hvordan grisene lever.

På en varm sommerdag er det vigtigt for grisene at kunne mudderbade​

Ænder

Vores ænder er af racen Hvid Landand. De trives rigtigt godt, de har masserer af plads, græs, økologisk foder, rent halm og vand. De elsker når det regner, så er der godt med vand og pladder.

Ænderne slagtes i Danmark. De vejer mellem 2800g og helt op til 4000g. De fleste ligger dog på en vægt mellem 3000g og 3600g.​ Klik på billedet for at læse mere om hvordan de vokser op.

​                                                                                                 

reinsurance-5-1   Økologi​

reinsurance-5-1  God kvalitet​

reinsurance-5-1  ​ Levering på det meste

  af Sjælland

reinsurance-5-1  Gratis levering ved

  køb over 1400,-​

​Bondegaardens Økologi

v. Bjørn og Lise Rasmussen

Vådagervej 13, 4250 Fuglebjerg

Tlf. 

 Lise     25 62 77 35

 Bjørn  40 82 39 50

E-mail:

kontakt@bondegaardens-okologi.dk

CVR: 

 28271344

kontrol