Økologisk kød, hvor kvalitet og dyrevelfærd er i højsæde

​Kontakt os

​Du kan kontakte os på telefon:

Lise 25 62 77 35

Bjørn 40 82 39 50

Økologi er en skøn måde, at drive landbrug på

Vi elsker den højt satte dyrevelfærd og vi driver landbrug mere på naturens og miljøet præmisser. Det giver nogle udfordringer og nogle gange bliver vi skuffede over udbytte og resultat, men det giver os meget igen.

Økologisk

Landbrug er for dem, der virkelig vil det, for der er meget stor risici med skadedyr og svampesygdomme, der kan ødelægge en hel mark, så der ikke er noget korn at sælge, altså ingen indtjening på den mark, kun udgifter.​

Ukrudt er en anden konkurrent til vores korn, som vi kan prøve, at holde nede på et tilforladeligt punkt. Der er tillige mange regler at overholde og kontrolbesøg, der skal afholdes.

Men det giver os også meget igen. En langt rigere natur, flere forskellige blomster og frø i naturen, der giver bedre levevilkår for fugle og vildt året igennem. Vi ser mange agerhøns, fasaner, viber, harer og meget andet vildt på vores marker. Vi er med til at passe på det gode drikkevand vi har i Danmark.

Der er en rar tilfredsstillelse ved ikke at skulle sprøjte og køre kunstgødning ud, især sprøjtningen. At lave gode, velsmagende og sunde fødevarer, direkte til forbruger er skønt.

Økologi giver også bedre levevilkår for de dyr vi har i landbruget. Der er særlige regler for plads og underlag, foder, vand, skygge og “kløpinde”.

Økologi giver et godt og sundt liv til vores dyr og marker.

reinsurance-5-1   Økologi​

reinsurance-5-1  God kvalitet​

reinsurance-5-1  ​ Levering på det meste

  af Sjælland

reinsurance-5-1  Gratis levering ved

  køb over 1400,-​

​Bondegaardens Økologi

v. Bjørn og Lise Rasmussen

Vådagervej 13, 4250 Fuglebjerg

Tlf. 

 Lise     25 62 77 35

 Bjørn  40 82 39 50

E-mail:

kontakt@bondegaardens-okologi.dk

CVR: 

 28271344

kontrol